e

Ryggont.. - 110131

Kategori: Allmänt

Oj, hela januari 2011 har redan gått. Tiden flyger verkligen. Men det har vart ett bra januari så det känns lovande :) Och resten av året ska bara bli ännu bättre! Har en del att ta igen sen förra året, men det lär inte bli några problem med denna början :)

I lördags var det förfest hos My och efter det drog vi vidare till stan och Å2 och sen vidare till Patrik. En riktig helkväll och alla ställena var sjukt roliga :) Roligt att se gamla ansikten som man inte sett på länge och även en del helt nya. Perfekt balans.

Men ny vecka idag och åter till verkligheten för några dagar med jobb och skola. Många glada miner i skolan piggade i alla fall upp veckans värsta dag så jag är nöjd :)

Efter skolan mötte jag upp Emmy för middag på Jensen, smaskigt som alltid. Och tjocka som vi är slog vi till på en efterrätt på det innan vi åkte hem och kollade på Top Model, mys!


Vem skulle tacka nej till detta liksom?

Väl hemma kunde jag såklart inte slita mig från mitt pussel som jag fick av min kära mor förra veckan :) Så jääklar va ont i ryggen jag har nu. Men vad fint det blev:


Gissa kändisarna!


Det låg i en sån här urtjusig plåtlåda, det är vad jag kallar LYX! (;

Nu ska jag gå och lägga mig så ryggen får komma till rätta igen. Sov gott!

<3