e

Trasiga torsdag - 110825

Kategori: Allmänt

Idag invigde jag och Pinglan den nya "uppfräschade" matsalen på jobbet. Tycker inte ens man borde få kalla den omgjord haha. Samma gamla tråkiga möbler som de hade placerat om lite. Det fanns väl någon ny ljuslykta på golvet och ett par nya skyltar, vilket lyft! NOT. Den största förändringen var att man fick ställa in disken själv, lol! Det enda postitiva jag kan komma på var att det kostade 50:- att äta dagens lunch under premiärveckan.

Jag fick mystiskt ont i hälen på eftermiddagen, kunde knappt stödja på den, typiskt oskönt! Plus att jag passade på att bli äckligt illamående när jag och Cicci satt och väntade, eh jag mena laddade mentalt, på att boxningen skulle börja. Jag kunde ju inte ställa in pga krämpor då skulle Cicci tro att jag var en riktig vekling.. Närå det ska till mer än så för att stoppa mig från att träna när jag är sugen på det (;

Försök stoppa den här piraten från att träna, om du törs!


Vi hade en annan instruktör idag, kul med variation och fokus på olika muskelgrupper från gång till gång. Tror inte att träningsvärken blir lika sjuk efter den här gången men jobbigt var det!

Skulle ätit sallad på Kajens efter träningen men kunde inte ens tänka på mat för jag mådde så dåligt, då är det riktigt illa! Sen när skulle jag banga en Kajen-sallad liksom? Det var bara att åka hem och slänga sig på soffan och bara hoppas på det bästa. Kan gladeligen meddela att jag inte alls mår lika illa längre :)

Hoppas ni inte har vart lika trasiga som mig idag.

<3