e

Fredag den 13:de! - 100813

Kategori: Allmänt

Idag är alltså en av de där fruktade fredagarna, fredag den 13:de. Jag kan inte komma på att det någonsin har hänt mig något olyckligt en sån fredag. 13 är ju mitt turnummer så jag väljer att tro att denna dag kommer bli precis lika bra som alla andra. Eller nej jag tror till och med att den här dagen kommer bli ovanligt bra! :)

Vaknade av ett sms från kusin Sara som ville bjuda på morotskaka. Dessvärre fanns det ingen bil att låna eftersom den var inne på service just idag såklart, typriskt! Men vi får ta det när jag kommer hem från Gotland, dags att träffa henne och lilla pyret Alva :)

Har istället ägnat morgonen åt att fixa håret med tvättning x2, balsamering, inpackning, protective conditioner, strait line spray, borstningföning och plattning. Som ni kanske förstår tar det ett tag, ca 1,5 h närmare bestämt.

Haha samma visa som när bror ringde mig 08.33(!) tidigare under semestern och frågade vad jag gjorde. Vad jag gjorde 08.33 på morgonen på min semester?! Som att det ens fanns något alternativ, jag SOV såklart! Han ville ha sällskap när han skulle handla lite stuff till ett rum han gör om och ville komma iväg innan alla andra gjorde det.. Vi kom iväg 10.23 efter jag var klar med hårprocessen. -"Emelie, nu kanske du förstår varför jag ringde så tidigt... Annars hade vi aldrig kommit iväg." Hehe.



För jag har världens finaste (&busigaste) brorson :*



Han gör faster stolt och leker med krokodiler v

Ikväll ser jag fram emot en helkväll med Sofia och Nada :)

<3