e

Förkyld - 090429

Kategori: Allmänt

Nu har jag vart så där lat med uppdateringen igen, så där seg som verkligen bara jag kan vara. Jag ber så hemst mycket om ursäkt för det och ska försöka bättra mig. Jag är i alla fall hemskt förkyld för tillfället, har så sjukt ont i halsen för tredje dagen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men det lutar åt Uppsala ;)

Imorgon bär det alltså troligen av mot Sveriges absolut hetaste stad att fira valborg i. Det blir jag My och Laika som lånar Hasses bil och drar till Berni och firar. Min hals är inte helt peppad så det blir nog inget storfestande för min del, men det blir kul bara att komma utanför dörren för första gången sen i måndags :)

Förutom det är allt som vanligt: platespottingen går skit (någon som vet vart 427 finns?), jag motionerar alldeles för lite, jag äter alldeles för mycket, skolan går inget vidare alls and so on..

Men jag tror att allt kommer kännas lättare imorgon när jag kommer ut i solen med vännerna :) Det har vart en hel del roligt festande på sistone i alla fall, så helgerna is the shit, verkligen tur att de finns!

Hoppas ni får en bra valborg allihopa och simma lugnt! <3