e

090227

Kategori: Allmänt

Jag har precis ätit thaimat för andra gången idag och femte gången den här veckan. Lyckad dag/vecka med andra ord! :D

Emma kom och hämtade upp mig vid 12 tiden och vi åkte ner på stan. Hon den lyllosen hittade såklart ett riktigt fint klädesplagg att shoppa redan i första butiken vi gick in i! Jag köpte däremot inget förrän i sista affären, Ur & Penn, där jag köpte en ring och en klocka på halva priset. Emma hittade en klocka hon med :) Kan förresten någon förklara för mig hur den lilla taniga affären kan gå runt när det alltid är minst 50 % på allt där inne? Inte för att jag klagar, passar mig alldeles utmärkt när jag väl hittar något där.

Därefter var det dags för mig att knalla iväg till Rocklunda där jag skulle tävla utvecklingsgruppen. Det visade sig att det bara var fyra tappra själar och jag på träningen dagen till ära. Det kändes alldeles lagom, då känner man att man har hunnit ägna tid åt dem alla i alla fall och de var så duktiga så, kul kul! :)

Nu är jag hur trött som helst har ju trost allt vart vaken sen klockan 10 imorse. Woho, förbättring. Till råga på allt så är det jag som håller i morgonträningarna imorgon så 06.30 ringer klockan. Wish me luck!